HAJHOSSZABBÍTÁS & HAJHOSSZABBÍTÁS TANFOLYAM

.

HAJHOSSZABBÍTÁS OKTATÁS  |   HAJHOSSZABBÍTÁS KELLÉKEK   |   KÉPZÉSEINK

 .

A Te igényeidnek megfelelően, maximális szakértelemmel készítjük el a hajhosszabbítást, hogy ennek minden előnyét élvezhesd !

.

  • A viselete tartós és kényelmes lesz !
  • Neked és a hajadnak legjobban megfelelő hajhosszabbítást választjuk !
  • Ingyenes, személyre szabott tanácsadás és felülvizsgálat !
  • A legkíméletesebb hajhosszabbítás a hajad számára !

.

Hajhosszabbítás tanfolyam, Hajhosszabbító képzés Budapesten

.

Minden  technikának megvannak a maga előnyei és hátrányai. A haj hosszának és minőségének megfelelő póthaj kiválasztása a legfontosabb lépés!Milyen célból szeretnél hosszítani vagy dúsítani, esetleg mindkettőt?Ellenőrizni kell, hogy nem szenvedsz-e valamilyen fejbőr betegségben, mert bármelyik technika csak egészséges fejre helyezhető fel. Jársz-e uszodába, szaunába esetleg sokat sportolsz?

Mert a sűrű hajmosás bizonyos technikáknak nem kedvez. Azt tudni kell, hogy a póthajak emberi hajak, de már nem élőek, ezért ápolására különös gondot kell fordítani. A különböző  technikákhoz ajánlott sampon és balzsam használata elengedhetetlen.Az esztétikai élmény mellett a gondos ápolás a haj élettartamát is meghosszabbítja.

.

„Az esztétikusan elkészített frizurához alkalmazkodó hajhosszabbítás nem csak a külsőn változtat, hanem növeli viselőjének önbizalmát is.”
/ Nagy-Rácz Kata /

Hajhosszabbítás árak

.

Frissen vágott, kizárólag emberi hajakat használok a hajhosszabbításhoz. A nyers copfban kapható emberi  haj vegyszeres kezeléstől mentes, tisztított, fertőtlenített és egyező szálirányú (remy).

Egyaránt kiválóan alkalmas hajhosszabbításhoz és hajdúsításhoz.

Hajkereskedésünk  hajdúsításhoz, hajhosszabbításhoz tökéletesen alkalmas, kizárólag 100 %-os I. osztályú emberi haj kereskedelmével foglalkozik.

Tanácsadással segítek a haj kiválasztásánál és későbbi kezelésével kapcsolatban, mivel a hajak  több forrásból származnak, mindegyiknek megvan az előnye és a hátránya is.

Hajkínálatunk Magyar, európai, Szláv, és Orosz hajak, ezek egy fejről levágott, natúr copfok.

Kínálatunkban szerepelnek a hajhosszabbítás kellékei is, úgy mint a hőillesztő gép, a hőillesztéshez szükséges kristálykeratin, mikrogyűrű, különböző fogók, póthaj kefék stb.

A hajhosszabbítás technikái:

Hüvelyes / Mikrogyűrűs hajhosszabbítás

Tincses megoldás. A póthajat egy hüvely/mikrogyűrű segítségével rögzítjük a saját hajhoz. A pótrészt belefűzzük a gyűrűbe, és mellé fűzzük a saját tincset, majd fogó segítségével összenyomjuk. Leszedése is fogóval történik. A hajat nem éri sem vegyi sem pedig hő hatás.

Hajfelvarrás

A legrégebbi  technika. A saját hajból fonatot készítünk, és ehhez rögzítjük a hajat. Vegyszermentes technika, a hajnövéstől függően 2-3 havonta kell a műveletet megismételni.

Ragasztócsíkos hajhosszabbítás

Hideg  eljárás. 1-1,5 hónap. A haj szilikon csíkra van tresszelve, melyen van egy kétoldalas ragasztószalag. Semmilyen vegyi és hőhatás nem éri a hajat, ezért ez a legegészségesebb és a legkímélőbb  technika a hajra nézve. Vékony szálú hajra is alkalmazható. Kezelése eltér a többi technikától. Felrakása előtt speciális zsírtalanító mosás szükséges. Otthoni mosás a hozzá tartozó samponnal és balzsammal, fésülés hajkefével csak szárazon.

Hőillesztéses hajhosszabbítás

A póthajból egy vékony tincset a saját haj azonos vastagságú tincséhez rögzítünk a tőhöz, majd hőre kötő keratinnal rögzítjük. Hajnövéstől függően 2-3 havonta újra kell rakni. Mosható, festhető, fésülhető. Diszkrét megoldás, de figyelembe kell venni a haj minőségét. Eltávolítás keratint oldó vegyi anyaggal történik.

Ultrahangos hőillesztéses hajhosszabbítás

Annyiban tér el az előző technikától, hogy hidegeljárású készülékkel történik, mely az ultrahang rezgései segítségével ragasztja a hajhoz a póthajat max. 60 °C fokon.

A haj szerkezete:

Hajunk minőségét elsősorban szüleinktől örököljük, de a táplálkozás és a környezeti hatások is befolyásolják. A haj 97%-át keratin alkotja, a maradék 3% víz. Rétegei: a külső hámréteg, a középső hámréteg és a belső hajbél.

A külső hámréteget egymást tetőcserépszerűen fedő lemezkék alkotják, amelyeket a faggyúmirigyek által termelt hajzsír von be.

A haj fényessége ettől a rétegtől függ: ha a lemezkék szabályosan állnak, akkor a haj fényes és selymes, de ha megsérül, akkor a haj töredezett, fénytelen lesz. A haj életciklusa 2-6 évig tartó növekedési fázisban naponta 0,3-0,5 mm-t nő. A növekedést betegségek és tápanyaghiány lassíthatja.